1 alkalmas

Egyéni tanácsadás, előadások, műhelymunkák, tele-előadások, szülő-gyerek játékalkalmak

Legközelebbi programjaink időpontjairól, pontos tematikájáról és helyszínéről a Naptárban tájékozódhattok, vagy írjatok nekünk, hogy bővebb információkkal szolgálhassunk!

Egyéni tanácsadás

60-90 perces személyes és online konzultációs alkalmak keretében segítünk olyan küzdelmes, vagy küzdelmessé vált helyzetek feloldásában, mint például az elválasztás, a gyakori ébredés és nehéz elalvás, az ütés-harapás, kistestvér érkezése, vagy ha a párunk mást gondol a gyereknevelésről. A konzultáció során feltérképezzük, miben vagytok, megkeressük a lehetséges okokat, és erőforrásaitokhoz szabva gyakorlati stratégiát alkotunk a helyzet megváltoztatására. Gyakran már egy alkalom is elég, hogy ami beragadt, újra mozgásba jöjjön!

Előadások

Rendszeresen tartunk előadásokat különböző budapesti és vidéki helyszíneken a leggyakoribb gyereknevelési kérdések témáiban. Ha szeretnéd, hogy a te lakóhelyeden is találkozzunk, keress minket!

Műhelymunkák

Nem elég tudni, mit tegyünk. Képesnek is kell lennünk azt megvalósítani. Ebben segítenek a 3-4 óra hosszú műhelymunka alkalmak. Bár a műhelymunkákat tematikusan hirdetjük meg, a kiscsoportos foglalkozások során személyre szabottan veled, a te helyzeteddel, a te családod kihívásaival foglalkozunk. Kérésre vidéki helyszíneken is tartunk műhelymunkákat.

Szülő-gyerek játékalkalmak

A játéknak vannak olyan fajtái, amik nem csupán jó kedvet és erős kapcsolatot teremtenek, de kifejezetten gyógyítóak is. Ám mivel valószínűleg gyerekként nem játszottak így velünk a szüleink (nem tudtak róla ők sem!), mi is ritkán mondunk igent az ilyen játékokra, és még ritkább, hogy mi magunk kezdeményezzük azt.

A játékalkalom célja, hogy ezeket a fajta játékokat bemutassuk, és hogy segítsünk neked a gyermekeddel ezekben a játékokban kapcsolódni.