Így tudunk segíteni

Ingyenes támogató csoport

Üres pohárból nem lehet inni adni! Ahhoz, hogy képesek legyünk a gyerekeinkhez jól kapcsolódni, az kell, hogy mi magunk is érzelmi támogatást kapjunk.

Ingyenes online támogató csoportjainkban leteheted régóta cipelt feszültségeid és érzelmi terheid, hogy újra az a könnyed és játékos szülő lehess, aki valójában vagy!
Bővebben

Kapcsolódó Klub

Szülőnek lenni embert próbáló munka. Támogatás nélkül nem megy. A Kapcsolódó Klub azért van, hogy ne maradj egyedül a szülőség nehéz feladatával.

Megtartó közösség, heti rendszerességű online támogató csoportok, működő eszközök a gyereknevelés ezernyi nehéz kérdésére.
Bővebben

Szülőcsoportjaink

A Kapcsolódó Nevelés leghatékonyabban 6 alkalmas kis létszámú csoportjainkban sajátítható el, ahol hétről hétre lehetőségünk van végigkísérni a szülőket, szakembereket az eszközök meghonosításában, és egy olyan családi élet építésében, ahol minden családtag virulhat.

Ezekben a csoportokban végre megérthetjük, mi zajlik a gyerekekben a nehéz pillanatokban, hogyan szabhatunk szeretettel, de hatékonyan határt, és hogyan építhetünk fel egy családi életet, ahol több az öröm és kevesebb a küzdelem.
Bővebben

Hallgasd meg! könyv

Lehet-e a gyereknevelés stresszmentesebb? A Kapcsolódó Nevelés és a módszert használó családok tízezrei szerint igen.

A Hallgasd meg! című könyv olyasmit kínál az olvasónak, amit egyetlen másik gyermeknevelési könyv sem: érthető magyarázatot arra, hogyan működnek a gyermekek (és felnőttek!) érzelmei (különösen a felfokozott pillanatokban) és hatékony eszközöket a legnagyobb kihívást jelentő mindennapi helyzetek megoldásához.
Bővebben

Kiadványok

Részletesen a gyerekek érzelmeiről, konkrét tippek és magyarázatok a legkülönfélébb szülői kérdésekre a szobatisztaságtól a kamaszkorig, a dackorszaktól a különböző gyerekkori szorongások kezeléséig – mindezeket megtalálod itt!

Nézz szét, milyen plusz tudást kínálunk online elérhető kiadványainkban!
Bővebben