Adományoddal segítheted, hogy a Kapcsolódó Nevelés minél több szülőhöz eljusson

Egy gyerek felneveléséhez egy egész falu kell. Ma azonban sokszor vagyunk egyedül ebben az embert próbáló feladatban, némely családnak pedig különösen nehezített pályán kell boldogulni. A Kapcsolódó Nevelés eszközeiből a legkülönbözőbb nehézségekkel küzdő családok meríthetnek erőt a mindennapokban, és kaphatnak fontos érzelmi támaszt.

Támogatásoddal hozzájárulsz, hogy ingyenes szolgáltatásainkkal továbbra is segíthessük a szülőket életük legnehezebb és legfelelősségteljesebb munkájában.

Eddigi adományozva 49 000 Ft
5 Adományozó

A Kapcsolódó Nevelés megváltoztatta az életemet anyaként és emberként is. Hálás vagyok azért a munkáért, amivel az egyesület segített nekem: cikkeik és az ingyenes csoport, amin részt vettem, soha nem látott eredményeket hoztak a családi életünkben.

Mónihoz hasonlóan sokan online felületeinken találnak meg minket, csatlakoznak csoportjainkhoz, kezdik el használni eszközeinket. Ez teljesen új fordulatot hoz a családi életükbe.

Évente több mint ezer szülővel dolgozunk együtt személyesen és online, és több mint tízezren kapnak tőlünk segítséget online csatornáinkon keresztül.

Ezek a szülők nap mint nap képesek mélyen kapcsolódni a gyerekeikhez, erős, melegséggel teli kapcsolatot építeni, ami egy életre szól, és ami segít, hogy olyan világot építhessünk fel magunk körül, amilyet látni szeretnénk. Az adományod segít, hogy mindez fenntartható és mindenki számára elérhető legyen a jövőben is.