Kik vagyunk?

Köszöntünk a Kapcsolódó Nevelésnél!

Szülőként mind mélyen szeretjük a gyerekeinket, és a legjobbat akarjuk nekik. Ám ez a „legjobb” néha mégsem azt az eredményt hozza, amire vágyunk. Néha öröm és a szeretet áramlása helyett küzdelmek, nyomasztó, vagy dühös érzések sorozataként élhetjük meg a gyereknevelést. Nem a mi hibánk. Egyesületünk a Hand in Hand Parenting meglátásait és működő eszközeit osztja meg itt Magyarországon és a térségben, hogy a gyerekeinkkel való kapcsolatunk olyan legyen, amilyenre mi is, ők is, vágyunk.

A Kapcsolódó Nevelés egy pozitív gyereknevelési szemlélet és gyakorlatias módszer. Azért vagyunk, hogy szülők, szakemberek és gyerekek mély, szeretetteli kapcsolatban maradhassanak egymással, és ezáltal teremtsünk egy békésebb világot, ahol a családok életében több az öröm, és kevesebb a küzdelem.

Jövőképünk egy olyan világ, ahol a gyereknevelés nehéz munkáját megbecsülik és megfelelően támogatják, és így az embereket valódi, tartalmas emberi kapcsolatok kötik össze. Mindez előfeltétele egy békés és fenntartható világ kialakításának.

A Kapcsolódó Nevelés Egyesület 16 hazai oktatója 2015-ös megalakulása óta több ezer szülővel dolgozott együtt személyesen és online, több mint 40 városban jártunk itthon és külföldön, és több tízezren kaptak tőlünk támogatást cikkeinken, online fórumainkon, ingyenes előadásainkon és csoportjainkon keresztül.