Programok

Cover for Kapcsolódó Nevelés
12,500
Kapcsolódó Nevelés

Kapcsolódó Nevelés

Kapcsolódó Nevelés. Új szemléletmód. Működő eszközök. Hogy a gyereknevelés kevesebb küzdelem és több öröm legyen! 🙂

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ingyenes támogató csoport szülőknek

Ingyenes támogató csoport szülőknek

nov 28, 5:30du. - nov 28, 6:30du.

Zoom

Mire van szükségünk leginkább amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok, amikor minden olyan nehéz és bizonytalan, amikor ki vagyunk merülve, amikor nem látjuk a megoldást?

Támogatásra!

A Kapcsolódó Nevelés kínál egy egyszerű és csodálatos eszközt arra, hogy érzelmi támogatást kapjunk, hogy mások megtartsanak minket, hogy bármilyen nehézség, gondolat, rossz érzés kimondható és kifejezhető legyen - ez pedig a Páros meghallgatás, és a Támogató csoport. Egy ilyen meghallgatás után általában könnyebbnek és reménytelibbnek érezzük magunkat és idővel rátalálunk a
saját megoldásunkra.

Azt gondoljuk, hogy ezt a fajta támogatást mindenki megérdemli, függetlenül az anyagi lehetőségeitől, ezért szeretnénk rendszeresen ingyenes csoportokat is biztosítani Nektek. Az alkalmak során mindig más-más oktatónkkal és szülőtársakkal kapcsolódhatsz össze.

Ha még kétségeid vannak, hogy mit tud nyújtani számodra egy ilyen csoport, szeretettel ajánljuk ezt a cikket, amiben gyakori kérdéseket és a válaszokat gyűjtöttük össze.

kapcsolodoneveles.hu/paros-meghallgatas-kerdesek-es-valaszok/

Ha úgy érzed, hogy anyagilag is tudod támogatni ezt az ügyet és az egyesület egyéb céljait, erre lehetőséged van pl. kiadványaink megvásárlásával (kapcsolodoneveles.hu/kiadvanyok/), vagy ha belépsz a Kapcsolódó Klubba (kapcsolodoneveles.hu/klub/), illetve adományaitokat is nagy hálával fogadjuk.

Regisztrálni itt tudtok: kapcsolodoneveles.hu/termek/ingyenes-tamogato-csoport/

Bátran tegyétek a terméket a kosárba, nem kell fizetni!

Max. létszám: 8 fő

Ha kérdésetek van, ide írhattok: kapcsolodoneveles@gmail.com

Ezt az alkalmat Jacsó Ágota, a Kapcsolódó Nevelés oktatója, 5 gyerek anyukája tartja.
... See MoreSee Less

12 interested
Segítség, kamasz!

Segítség, kamasz!

nov 29, 5:00du.

Gyömrői könyvtár

A kamaszkor legalább olyan rettegett időszak a szülők körében, mint a dackorszak. Bizonyos szempontból hasonlít is a két korszak, a gyerek ellenszegül, nem együttműködő, és szélsőséges hangulati ingadozások jellemezhetik. Ráadásul végképp úgy érezhetjük, hogy elfogytak az eszközeink, tehetetlenek vagyunk. És talán innen már nincs is visszaút. A jó hír az, hogy van! A Kapcsolódó Nevelés egy olyan pozitív gyereknevelési szemlélet, ami a kapcsolódás erejével segíti át szülőt és gyereket is a nehéz helyzeteken. Bármikor elkezdhető, akkor is eredményeket tudunk elérni, amikor már úgy érezzük, hogy mindent a világon kipróbáltunk, nincs remény.

Ezen az előadáson segítek megérteni, hogy mi zajlik egy kamasz gyerek lelkében, és hogyan tudunk közeledni hozzá, hogyan tudunk vele jó kapcsolatot kiépíteni, hogyan tudjuk őt jól kísérni a felnőtté válás útján. És hogyan tudjuk eközben mi is megőrizni az ép elménket.

A részvétel ingyenes, de megköszönöm, ha regisztrálsz ezen az űrlapon: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTHIRw6zDqRFV0dlshcHvIF07xOFG9VwpD6KtHIumx_7dIaQ/viewform

Ha nem tudsz személyesen eljönni, de érdekel a téma, figyelmedbe ajánlom ezt az online előadást arról, hogyan szabjunk határt kamasz gyerekünknek:
www.facebook.com/events/813394276754992

Rólam: Fábián Dóri vagyok, pszichológus, a Kapcsolódó Nevelés oktatója, 3 gyerek anyukája
... See MoreSee Less

3 interested  ·  1 going
Legyetek jók... ha tudtok

Legyetek jók... ha tudtok

dec 1, 9:30de. - dec 1, 11:30de.

Édes gyermekünk! Egy tündér, egy okos, egy zabálnivaló… ha jó napja van.


De ha nem, hát akkor odacsap a tesójának, verekszik az oviban, vállunkba harap, ledobálja a könyveket a polcról, hasba rúg minket, hirtelen megkarmolja az arcunkat, csúnyán beszél, lökdösődik…

Mégis kitől tanulta? Miért nem érti meg, hogy kedvesen bánunk egymással? Múltkor elkérte, kivárta, most meg nem? Mi a tök van vele? Miért nem ért a szép szóból, miért kell nekünk is kiabálnunk, hogy végre abbahagyja?


Ha épp ilyenek zajlanak nálatok, mély együttérzésem küldöm! Ha gyermekünk agresszív, az nagyon nehéz, talán az egyik legnehezebb helyzet. Annyi minden zajlik ilyenkor agyakban, testekben, idegrendszerekben! Mégis hogy lehet ilyenkor türelmesnek maradni, finoman szólni?


Ha már ismered a Kapcsolódó Nevelés eszközeit, és bizonytalan vagy, hogy mit tegyél, ha üt, rúg, harap, gyere el erre az interaktív előadásra!


Itt megtudhatod, hogy:
- mi történik ilyenkor gyermeked testében, és mire van valójában szüksége,
- mi történik szülőként a mi testünkben, miért nehéz ilyenkor higgadtnak maradni, és mit tehetünk, hogy mégis sikerüljön szép lassan, lépésről lépésre haladva,
- hogyan használjuk a Kapcsolódó Nevelés eszközeit, ha gyermekünk épp tombol, és hogyan, ha épp béke van,
- miért a gyermekünk agresszója az egyik legszebb lehetőség arra, hogy nagyon, de nagyon szeressük őt.


A műhelymunka neked szól, ha:
- érted a szülői minták fontosságát, és hiszed, hogy átírhatók az akár generációkon átívelő programok,
- szeretnél ehhez új mintákat kapni,
- már ismered, és egyre bátrabban használod otthon a Kapcsolódó Nevelés eszközeit, és szeretnéd tudni, hogyan kombináld ezeket, amikor gyermeked tombol,
- készen állsz bátran, nyitottan kapcsolódni saját testeddel, érzéseiddel egy barátságos közegben, támogató csoport keretében.


Időpont:
2022. dec. 1.: 9.30-11.30 óra

Ez egy interaktív előadás lesz, ahol az információátadás mellett beszélgetünk, kérdezhettek, támogató csoportot tartunk. Ezért kérlek, akkor gyere, ha gyermeke(i)dre közben más vigyáz, te nyugodtan, aktívan részt tudsz venni az eseményekben, és vállalni tudod, hogy a kamerádat végig bekapcsolva tartod.


Helyszín: Zoom

A műhelymunka díja: 6000 Ft

Résztvevők száma: 3-4 fő


Jelentkezési határidő: nov. 29., este 21 óra

Jelentkezés, érdeklődés ezen az űrlapon lehetséges:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWtieuSI6zt4Q_xOyNdvecjqCEfEuu8-bumvP6ehCHCP4OlA/viewform


Együttérzéssel, szeretettel várlak! Vera
... See MoreSee Less

6 interested  ·  1 going
Gyászfeldolgozó csoport szülőknek, támogató csoporttal

Gyászfeldolgozó csoport szülőknek, támogató csoporttal

dec 1, 10:00de.

zoom

Szeretettel várlak ebbe a csoportba, ha vigasztalódásra, támogatásra, fájdalmad és veszteséged feldolgozására vágysz. Ha szeretted elvesztése olyan űrt hagyott, amelynek helyét szeretettel és melegséggel teli, elfogadó csoportban szeretnéd feldolgozni, akkor jelentkezz!

Az online, önsegítő gyászfeldolgozó csoport 2022. december 1-én csütörtökön indul, és kétheti rendszerességgel fogunk találkozni.

A csoporton a Kapcsolódó Nevelés támogató csoport eszközét fogjuk használni. Ha nem ismered ezt az eszközt, akkor sincsen semmi gond, az első alkalommal mindent elmondok. Csak kérlek hozd a nyitottságodat hozzá.

A csoport kezdete: 2022. december 1. csütörtök.
Kéthetente találkozunk, összesen 10 alkalommal, online felületen, csütörtöki napokon, 10:00-12:00 között.

Az alkalmak pontos időpontja: 2022. december 1,15,29, január 12,26, február 9, 23, március 9, 23

Az alkalmakat vezeti:
Ambrózy Noémi, gyászcsoport vezető, Kapcsolódó Nevelés oktató

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom vagy egyben előre fizetve 27000 Ft.
A csoport minimum 3 maximum 8 fővel indul.
Jelentkezni e-mailen (ambrozy.noemi@gmail.com) vagy telefonon (+36209980215) lehet.

Ez egy olyan csoport lesz, ami az első két alkalom után "zárul". Ezért, ha úgy érzed, hogy kipróbálnád, akkor a csoporthoz az indulást követő harmadik alkalomig (2022. december 29.) tudod eldönteni, hogy szeretnél-e maradni.
... See MoreSee Less

9 interested  ·  2 going
Mit kezdjünk a bűntudattal? - online műhelymunka

Mit kezdjünk a bűntudattal? - online műhelymunka

dec 1, 6:00du. - dec 1, 8:00du.

Zoom

Azt hiszem a bűntudat érzését egyetlen szülőnek sem kell bemutatni. Van, hogy az egész szülői létünket megkeseríti az állandó bűntudat: minden egyes döntésünket megkérdőjelezzük, folyton mérlegeljük, hogy nem okoz(t)unk-e maradandó traumát. Bármilyen nehézség, probléma esetén magunkat okoljuk, biztosan nekünk kellett volna valamit másképp csinálni.

A bűntudat a legnehezebb érzések egyike, ami nagyon megnehezíti, hogy jól tudjunk kapcsolódni a gyerekünkhöz, és valójában egyáltalán nem segít minket ahhoz, hogy kreatívak legyünk, és azok a szülők legyünk, akik igazán szeretnénk. Bár gyakran abból a célból keltenek, keltünk bűntudatot, hogy a viselkedésünk „jobb”, „megfelelőbb” irányba változzon, valójában sokszor ennek éppen az ellenkezője történik.

Ezen a műhelymunkán megnézzük, hogy miből származik, miből táplálkozik a bűntudat érzése, és mutatok egy eszközt, aminek a segítségével szép lassan megszabadulhatunk tőle, vagy legalábbis egy jó részétől.

Létszám: 3-8 fő
Részvételi díj: 6000 Ft.
Ha már eldöntötted, hogy jössz, itt tudsz jegyet venni: fabiandora.hu/termek/mit-kezdjunk-a-buntudattal-december-1-18-00-muhelymunka/

Ha még gondolkodsz, vagy korábban bérletet vásároltál, itt tudod jelezni részvételi szándékodat: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNTYfsBS2l5TqdUSOy_ZyWBVkHN7JEK9m6JcyBVr4AskxARw/viewform

Bármilyen kérdés esetén írj bátran!

Rólam: Fábián Dóri vagyok, pszichológus, Kapcsolódó Nevelés oktató, 3 gyerek anyukája
... See MoreSee Less

10 interested  ·  1 going
Segítség, csúnyán beszél! - online előadás

Segítség, csúnyán beszél! - online előadás

dec 2, 10:00de. - dec 2, 11:30de.

Zoom

Amikor a gyerekünk először mond ki valami „csúnya” szót, talán először még cuki és vicces. Vagy megrökönyödünk, és azonnal keresni kezdjük, hogy vajon hol tanulta. Aztán ahogy egyre gyakoribbá és cifrábbá válik, tehetetlennek érezhetjük magunkat, hiszen hiába kérjük meg, hogy ne beszéljen így, úgy tűnik, mintha annál inkább mondaná.

Mit tehetünk? Első lépésben érdemes megvizsgálni, szétválasztani, hogy pontosan miről is van szó. Egy ismeretlen szó ártatlan ismétléséről? Káromkodásról, amikor frusztráció éri? A másik „szándékos” bántása, csúfolása? Töltelékszónak használja, ugyanúgy, mint a barátai, és „mindenki, aki számít”? Mindegyiket másképp érdemes ugyanis kezelni.

Aztán azt is fontos megnézni, hogy nekünk mi a viszonyunk a csúnya szavakhoz, mi a legnehezebb abban, hogy a gyerekeink szájából halljuk ezeket a szavakat. Gyakran már ez önmagában tud változást okozni – mint minden olyan esetben, amikor igazából nagyon kevés kontrollunk van az adott viselkedés felett.

Ezen az előadáson tehát a csúnya beszéd témáját járjuk körül, és nem ígérem, hogy az én számat egyetlen csúnya szó sem fogja elhagyni. 😉

Létszám: 6-20 fő
Részvételi díj: 2000 Ft

Ha nem jó az időpont, bármilyen okból lemaradtál, vagy újranéznéd: az előadásról felvétel készül (csak én fogok látszódni, Ti nem), amit az előadást követő napon küldök.

Itt tudsz jegyet venni: fabiandora.hu/termek/segitseg-csunyan-beszel-december-2-10-ora-eloadas/

Rólam: Fábián Dóri vagyok, pszichológus, a Kapcsolódó Nevelés oktatója, 3 gyerek anyukája
... See MoreSee Less

21 interested  ·  3 going
Kapcsolódó Nevelés Alapjai 12 alkalom Online!

Kapcsolódó Nevelés Alapjai 12 alkalom Online!

jan 17, 10:00de. - jan 17, 12:00du.

Várlak szeretettel erre a különleges 12 alkalmas szülőcsoportra, ahol a Kapcsolódó Nevelés eszközeit sajátíthatod el online tananyag segítségével, és tizenkét, egymásra épülő alkalmon támogatást kapsz ahhoz, hogy ezeket be tudd építeni a családod életébe.

A Kapcsolódó Nevelés oktatójaként hiszek abban, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének és minden erejével azon van, hogy ez meg is valósuljon. A gyakorlatban azonban sokszor érezhetjük, hogy elfogy a türelmünk, vagy valamelyik mindennapos helyzetbe beleragadunk. Néha a gyereknevelés a mindennapokban megoldhatatlan talány, és egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt elképzeltük, vagy szeretnénk, hogy legyen. Ha adódnak nehézségeink a gyereknevelésben arra kaphatunk megoldást, bátorítást, támogatást a csoport által.

Mit ajánlok a csoportban?

A 12 alkalom során segítek megérteni, hogy mi zajlik a gyerekekben és mi zajlik bennünk, amikor erre reagálunk.
Minden két hétben veszünk új témakört, megismerkedünk a Kapcsolódó Nevelés öt eszközével:
- mit kezdjünk a gyerekek érzelmi kitöréseivel, a sírással, hisztivel,
- hogyan szabjunk határt szeretettel a legnagyobb kihívást jelentő viselkedéseknek is
- hogyan erősítsük a kapcsolatunkat, hogyan kerüljünk egymáshoz még közelebb
- hogyan segítsünk a gyermekeinknek túllendülni a félelmein
- hogyan beszéljünk nehéz témákról a gyermekünkkel
- hogyan segítsünk a testvéreknek jóban lenni
- hogyan használhatjuk a nevetés és a játék erejét a félelmek csökkentésére, az önbizalom növelésére, a kapcsolatunk szorosabbá tételére
- hogyan találjunk magunknak támogatást, ami segít megvalósítani mindezt

Ezen kívül a minden második héten lesz lehetőség elmélyíteni az eszközök használatát, és tapasztalatot megosztani.

Hogyan oldható ez meg online?

Az alkalmakat a zoom alkalmazással tartjuk (zoom.us), erről egy részletes tájékoztatót kapsz majd a tanfolyam kezdete előtt.
A tananyagot egy online tanteremben kapod meg, aminek a megbeszélésére lesz lehetőség a találkozókon. A csoporthoz ezután már csak egy csendes sarokra lesz szükséged, ahonnan nyugodtan csatlakozhatsz.

Miben különbözik ez a hat alkalmas csoporttól?

Ebben a csoportban új anyagot két hetente veszünk. A különbség az, hogy több idő lesz kipróbálni az eszközöket, megbeszélni a helyzeteket, és a három együtt töltött hónap alatt elmélyíteni az eszközök használatát a mindennapokban. Ezt ajánlom neked, ha komolyan gondolod, hogy megváltoztasd a családod életét, és ehhez támogatást is szeretnél.

Mennyibe kerül?

A csoport ára 83000 Ft. Ami egy hosszútávú befektetés a családod mindennapjaiba. A személyes alkalmakon túl tartalmaz egy kézikönyvet, a 8 füzetből álló Gyerekekre hangolva sorozatot, videokat, hozzáférést egy online tanteremhez, ahol témákra lebontva sok hasznos olvasnivalót és videót gyűjtöttünk össze nektek.

Ott lehet a gyermekem?

Mivel a csoportnál fontos, hogy igazán egymásra tudjunk figyelni, ezért gyereket sajnos nem lehet hozni.

A csoport minimum 3 fővel indul és maximum 6 főt tudok fogadni. Jelentkezésedet teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni.

Kezdés: 2023 január 17. 10:00-12:00, keddenként

Utolsó alkalom április 4.

Zoom: a hozzáféréshez mindig ugyanazt a linket fogjuk használni.

Bármilyen kérdésed van, kérlek írj!

Jelentkezni ezen a linken tudsz: link.swyktools.com/widget/form/bC5aH8fuhKPbDTUTQxGf

Jelentkezési határidő: 2023. január 3. éjfél.

Kedvezmény:
Ha 2022. november 11-ig jelentkezel, és be is fizeted a díjat, akkor 70000 forintért vehetsz részt.
Ha 2022. december 31-ig jelentkezel és be is fizeted a díjat akkor 78000 forintért vehetsz részt ezen a tanfolyamon.
... See MoreSee Less

17 interested  ·  1 going
Kistesó érkezik! Kistesó érkezik? - támogató csoport szülőknek

Kistesó érkezik! Kistesó érkezik? - támogató csoport szülőknek

jan 18, 9:30de. - jan 18, 11:00de.

SzakajtóPasaréti út 21.Budapest,1026 Map

Mikor lesz testvére?
Az egykék önzőek!
Testvért a jövőnek szülsz!

A gyerekvállalás egyik leginkább elvárásokkal fűszerezett kérdése a kistesó érkezése. Nagyon sokszor a saját érdekeinkkel szembenálló elveket kell végiggondolni, amikor arról döntünk, legyen-e (újabb) testvére a gyermekünkek. Ez a döntés nem mindig könnyű

Mit ajánlok a csoportban?

A hat alkalom során azokon az érzéseken fogunk dolgozni, amik a kistesó érkezésével kapcsolatban merülnek fel bennünk. Kapcsolódó Nevelés oktatóként hiszek abban, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének és minden erejével azon van, hogy ez meg is valósuljon. Viszont abban is, hogy nincsen mindenki számára létező általános megoldás.
Ebben a csoportban az érzelmi feldolgozás lesz előtérben, de fogok neked a tanítani pár eszközt, amivel a gyermekedet erősítheted. Ezeket akkor is fogod tudni használni, ha úgy érzed, hogy nem lesz kistestvére.

A meleg, elfogadó környezet, és a sorstársi közösség segít abban, hogy ne érezd egyedül magad a problémáddal.

Mennyibe kerül?

A csoport ára 35000 Ft. Ami egy hosszútávú befektetés a családod mindennapjaiba. A személyes alkalmakon az lesz a célunk, hogy megerősödj a döntéseidben.

Ott lehet a gyermekem?

Mivel a csoportnál fontos, hogy igazán egymásra tudjunk figyelni, ezért gyereket sajnos nem lehet hozni.

A csoport minimum 3 fővel indul és maximum 6 főt tudok fogadni.
Jelentkezésedet teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni.
Kezdés: 2023. január 18. 9:30-11:00, szerdánként

Az alkalmak időpontja: 2023. január 18-tól hat héten keresztül.

Helyszín: Szakajtó 1026. Budapest, Pasaréti út 21.

Bármilyen kérdésed van, kérlek írj!

Jelentkezni lehet üzenetben, vagy e-mailen (ambrozy.noemi@gmail.com)

Jelentkezési határidő: 2023. január 4. éjfél

A jelentkezésed a csoport díjának befizetésével válik véglegessé.
A csoport minimum három fő részvételével indul.

Kedvezmény:

Ha 2022. november 20-ig jelentkezel, és be is fizeted a díjat, akkor 29000 forintért vehetsz részt.

Ha 2022. december 31-ig jelentkezel és be is fizeted a díjat akkor 32000 forintért vehetsz részt ezen a tanfolyamon.
... See MoreSee Less

8 interested  ·  1 going
Utálok tanulni! Hogy éljünk túl a téli szünetig kevesebb feszültséggel? ONLINE műhelymunka szülőknek

Utálok tanulni! Hogy éljünk túl a téli szünetig kevesebb feszültséggel? ONLINE műhelymunka szülőknek

jan 23, 5:00du. - jan 23, 7:15du.

Zoom alkalmazás

ÚJ IDŐPONT!
📚 A házit megírni szenvedés, tovább tart rávenni a gyereket, hogy megcsinálja, mint amennyi idő maga a feladat?

🫠 Kirázza a hideg a gyereked, ha azt hallja, tanulás?

💥 Ideges leszel, ha a gyereked és a tanulás kapcsolatára gondolsz, mert jelenleg reménytelennek tűnik?

🎃 Különösen nehezítheti a helyzetetet az, hogy elmaradt az őszi szünet, a jogosan járó pihenés.
Nem vagy egyedül!

HOGYAN MITIVÁLJUK GYEREKÜNKET ᴋᴇᴠᴇsᴇʙʙ ᴠᴇsᴢᴇᴋᴇᴅᴇ́ssᴇʟ, ғᴇsᴢᴜ̈ʟᴛsᴇ́ɢɢᴇʟ, ɴᴏsᴢᴏɢᴀᴛᴀ́ssᴀʟ?

🫶 Ehhez adunk most gyakorlati ötleteket, támogató közegben. Onnan indulunk, hogy te, kedves szülőtársunk, a tőled telhető legtöbbet teszed, hogy a gyereked szeressen és tudjon tanulni, mert látod, hogy hosszú távon ez segít a jövőjét építeni. Addig is, itt vannak a mindennapok, amelyek során igyekszel türelmes lenni, motivációt és segítséget adni, de ellenállásba ütközöl. Nem kell, hogy egyedül maradj a nehezével!

🚩 Olyan ötleteket hozunk erre az online műhelymunkára a Kapcsolódó Nevelés, a szabad tanulás és az élményalapú tanulás eszközeiből, amelyek segítenek 6-14 év közötti gyerekek szüleinek:
- megőrizni a szeretetteljes légkört a feszült helyzetekben is,
- játékosan közelíteni a tanulnivalóhoz és a tanulási helyzetekhez
- motiválni a gyereked és láthatóvá tenni a számára, mennyi mindent tud jól

🚩 Olyan szempontokat adunk, amelyek:
- kicsit levesznek a tanuláshoz kötődő érzelmi feszültségből,
- segítenek egy picit hátralépni, és feladat helyett folyamtként látni a tanulást.

✨ Az ötletek mellett megélheted: nem vagy béna, nem vagy egyedül, nem rontottad el végleg, vannak eszközeid és sorstársaid is!

A ᴍᴜ̋ʜᴇʟʏᴍᴜɴᴋᴀ́ᴛ ᴛᴀʀᴛᴊᴀ́ᴋ:

🌼 Bacsó Flóra - Kapcsolódó Nevelés oktató, konfliktuskezelési szakember, pedagógus, szülőtárs

🌹 Rózsa Ildikó, tanító, pedagógus bölcsész-tanár, módszertani szakértő, A ReSuli Alapítvány elnöke

👀 HOL? MIKOR? MENYIÉRT?

A műhelymunka Zoomon zajlik, díja 9.500 Ft/fő. Mivel azt szeretnénk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson, a résztvevők maximális száma 15 fő.

Jelentkezz e-mailen január 15-ig: flora.bacso@gmail.com

Kérlek, küldd el a jelentkezéssel együtt a számlázási címedet is.

Írj akkor is bátran, ha kérdésed van!
... See MoreSee Less

294 interested  ·  21 going
Kapcsolódó Nevelés Alapjai Online

Kapcsolódó Nevelés Alapjai Online

febr 9, 3:00du. - febr 9, 5:00du.

zoom

Várlak szeretettel a hat alkalmas szülőcsoportra, ahol a Kapcsolódó Nevelés eszközeit sajátíthatod el online tananyag segítségével, és hat, egymásra épülő alkalmon támogatást kapsz ahhoz, hogy ezeket be tudd építeni a családod életébe.

A Kapcsolódó Nevelés oktatójaként hiszek abban, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének és minden erejével azon van, hogy ez meg is valósuljon. A gyakorlatban azonban sokszor érezhetjük, hogy elfogy a türelmünk, vagy valamelyik mindennapos helyzetbe beleragadunk. Néha a gyereknevelés a mindennapokban megoldhatatlan talány, és egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt elképzeltük, vagy szeretnénk, hogy legyen. Ha adódnak nehézségeink a gyereknevelésben arra kaphatunk megoldást, bátorítást, támogatást a csoport által.

Mit ajánlok a csoportban?

A 6 alkalom során segítek megérteni, hogy mi zajlik a gyerekekben és mi zajlik bennünk, amikor erre reagálunk.
Hétről hétre megismerkedünk a Kapcsolódó Nevelés öt eszközével:
- mit kezdjünk a gyerekek érzelmi kitöréseivel, a sírással, hisztivel,
- hogyan szabjunk határt szeretettel a legnagyobb kihívást jelentő viselkedéseknek is
- hogyan erősítsük a kapcsolatunkat, hogyan kerüljünk egymáshoz még közelebb
- hogyan segítsünk a testvéreknek jóban lenni
- hogyan használhatjuk a nevetés és a játék erejét a félelmek csökkentésére, az önbizalom növelésére, a kapcsolatunk szorosabbá tételére
- hogyan találjunk magunknak támogatást, ami segít megvalósítani mindezt

Hogyan oldható ez meg online?

Az alkalmakat a zoom alkalmazással tartjuk (zoom.us), erről egy részletes tájékoztatót kapsz majd a tanfolyam kezdete előtt.
A tananyagot hétről hétre egy online tanteremben kapod meg, aminek a megbeszélésére lesz lehetőség a találkozókon. A csoporthoz ezután már csak egy csendes sarokra lesz szükséged, ahonnan nyugodtan csatlakozhatsz.

Mennyibe kerül?

A csoport ára 58000 Ft. Ami egy hosszútávú befektetés a családod mindennapjaiba. A személyes alkalmakon túl tartalmaz egy kézikönyvet, a 8 füzetből álló Gyerekekre hangolva sorozatot, videokat, hozzáférést egy online tanteremhez, ahol témákra lebontva hasznos olvasnivalót gyűjtöttünk össze nektek.

Ott lehet a gyermekem?

Mivel a csoportnál fontos, hogy igazán egymásra tudjunk figyelni, ezért gyereket sajnos nem lehet hozni.

A csoport minimum 3 fővel indul és maximum 6 főt tudok fogadni.
Jelentkezésedet teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni.
Kezdés: 2023. február 9. 15:00-17:00, csütörtökönként

Az alkalmak időpontja: 2023. február 9-tól csütörtökönként. Utolsó alkalom: március 16.
Zoom: a hozzáféréshez mindig ugyanazt a linket fogjuk használni.

Bármilyen kérdésed van, kérlek írj!

Jelentkezni ezen a linken tudsz: link.swyktools.com/widget/form/CAJptxUyV8DhKtLwzkC9

Jelentkezési határidő: 2023. január 26. éjfél
A jelentkezésed a csoport díjának befizetésével válik véglegessé.
A csoport minimum három fő részvételével indul.

Kedvezmény:

Ha 2022. november 11-ig jelentkezel, és be is fizeted a díjat, akkor 48000 forintért vehetsz részt.

Ha 2022. december 31-ig jelentkezel és be is fizeted a díjat akkor 50000 forintért vehetsz részt ezen a tanfolyamon.
... See MoreSee Less

23 interested  ·  2 going
Kapcsolódó Nevelés Alapjai Online

Kapcsolódó Nevelés Alapjai Online

ápr 18, 10:00de. - ápr 18, 12:00du.

zoom

Várlak szeretettel a hat alkalmas szülőcsoportra, ahol a Kapcsolódó Nevelés eszközeit sajátíthatod el online tananyag segítségével, és hat, egymásra épülő alkalmon támogatást kapsz ahhoz, hogy ezeket be tudd építeni a családod életébe.

A Kapcsolódó Nevelés oktatójaként hiszek abban, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének és minden erejével azon van, hogy ez meg is valósuljon. A gyakorlatban azonban sokszor érezhetjük, hogy elfogy a türelmünk, vagy valamelyik mindennapos helyzetbe beleragadunk. Néha a gyereknevelés a mindennapokban megoldhatatlan talány, és egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt elképzeltük, vagy szeretnénk, hogy legyen. Ha adódnak nehézségeink a gyereknevelésben arra kaphatunk megoldást, bátorítást, támogatást a csoport által.

Mit ajánlok a csoportban?

A 6 alkalom során segítek megérteni, hogy mi zajlik a gyerekekben és mi zajlik bennünk, amikor erre reagálunk.
Hétről hétre megismerkedünk a Kapcsolódó Nevelés öt eszközével:
- mit kezdjünk a gyerekek érzelmi kitöréseivel, a sírással, hisztivel,
- hogyan szabjunk határt szeretettel a legnagyobb kihívást jelentő viselkedéseknek is
- hogyan erősítsük a kapcsolatunkat, hogyan kerüljünk egymáshoz még közelebb
- hogyan segítsünk a testvéreknek jóban lenni
- hogyan használhatjuk a nevetés és a játék erejét a félelmek csökkentésére, az önbizalom növelésére, a kapcsolatunk szorosabbá tételére
- hogyan találjunk magunknak támogatást, ami segít megvalósítani mindezt

Hogyan oldható ez meg online?

Az alkalmakat a zoom alkalmazással tartjuk (zoom.us), erről egy részletes tájékoztatót kapsz majd a tanfolyam kezdete előtt.
A tananyagot hétről hétre egy online tanteremben kapod meg, aminek a megbeszélésére lesz lehetőség a találkozókon. A csoporthoz ezután már csak egy csendes sarokra lesz szükséged, ahonnan nyugodtan csatlakozhatsz.

Mennyibe kerül?

A csoport ára 58000 Ft. Ami egy hosszútávú befektetés a családod mindennapjaiba. A személyes alkalmakon túl tartalmaz egy kézikönyvet, a 8 füzetből álló Gyerekekre hangolva sorozatot, videokat, hozzáférést egy online tanteremhez, ahol témákra lebontva hasznos olvasnivalót gyűjtöttünk össze nektek.

Ott lehet a gyermekem?

Mivel a csoportnál fontos, hogy igazán egymásra tudjunk figyelni, ezért gyereket sajnos nem lehet hozni.

A csoport minimum 3 fővel indul és maximum 6 főt tudok fogadni.
Jelentkezésedet teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni.
Kezdés: 2023. április 18. 10:00-12:00, csütörtökönként

Az alkalmak időpontja: 2023. április 18-tól keddenként. Utolsó alkalom: május 23.

Zoom: a hozzáféréshez mindig ugyanazt a linket fogjuk használni.

Bármilyen kérdésed van, kérlek írj!

Jelentkezni ezen a linken tudsz: link.swyktools.com/widget/form/CAJptxUyV8DhKtLwzkC9

Jelentkezési határidő: 2023. április 4. éjfél

A jelentkezésed a csoport díjának befizetésével válik véglegessé.
A csoport minimum három fő részvételével indul.

Kedvezmény:

Ha 2022. november 11-ig jelentkezel, és be is fizeted a díjat, akkor 48000 forintért vehetsz részt.

Ha 2022. december 31-ig jelentkezel és be is fizeted a díjat akkor 50000 forintért vehetsz részt ezen a tanfolyamon.
... See MoreSee Less

7 interested  ·  2 going