Hallgasd meg!

A Kapcsolódó Nevelés megalkotójának könyve végre magyarul!

Lehet-e a gyereknevelés stresszmentesebb? A Kapcsolódó Nevelés és a módszert használó családok tízezrei szerint igen.

Hogyan ültethető át a mindent átható szeretet és tisztelet eszméje a gyakorlatba, amikor például dacos csemeténk egy eltörött keksz miatt veti földre magát? Hogyan érhetjük el, hogy szót fogadjon, hogyan vessünk véget a testvérek harcának, és hogyan hangoljuk örömtelibbre a rohanós reggeleket vagy nyűgös estéket?

Patty Wipfler, a Kapcsolódó Nevelés módszerének kidolgozója 40 év szülőkkel és gyerekekkel szerzett tapasztalat után írta meg gyakorlati útmutatóját, amely épp ezekre a kérdésekre ad választ. A magyarul nemrég megjelent Hallgasd meg! olyasmit kínál az olvasónak, amit egyetlen másik gyermeknevelési könyv sem: érthető magyarázatot arra, hogyan működnek a gyermekek (és felnőttek!) érzelmei (különösen a felfokozott pillanatokban) és hatékony eszközöket a legnagyobb kihívást jelentő mindennapi helyzetek megoldásához.

Ha tőlünk rendeled meg a Hallgasd meg! című könyvet (4200 forint plusz postaköltségért), azzal egyesületünk munkáját is támogatod, azaz azt a küldetésünket, hogy mind több szülőt támogathassunk egy örömtelibb és küzdelemmentesebb családi élet felépítésében!

Itt tudod megrendelni