Hallgasd meg! – csomagajánlatok

Egyesületünktől megvásárolhatod minden idők leghasznosabb gyereknevelési könyvét, a Hallgasd meg! c. könyvet. Ha tőlünk vásárolsz, azzal minket is támogatsz, hogy a céljainkat meg tudjuk valósítani. A könyvet különböző csomagokban is megveheted, hogy a könyv számodra még hasznosabb legyen, vagy hogy másokat is még inkább támogass.

 

Könyv + támogatás Neked: 8000 Ft (+ postaköltség)

Mit tartalmaz ez a csomag?

A könyv mellé 1 hónapra bekapcsolódhatsz a Kapcsolódó Klub életébe. Ez egy olyan online közösség, ahol mindenki arra törekszik, hogy a Kapcsolódó Nevelés eszközei által a gyerekeivel még szorosabbra fűzze a kapcsolatát, és hogy minél több nehézségen segítse át őket. Inspirációkat meríthettek egymás történeteiből, ötleteiből. Oktatóink személyre szabottan segítenek át az elakadásaitokon, és segítenek tisztázni a felmerülő elméleti kérdéseket is. Rendszeresen részt vehetsz online támogató alkalmakon is, és a 2 havonta jelentkező kihívások is segítik, hogy az eszközök használata rutinná váljon. Egy olyan elfogadó légkört tapasztalhatsz meg, ahol semmi nem szégyen, hibázni szabad, ahol mindenki elismeri azt az óriási munkát, amit a szülőségbe fektetsz. Ha tetszik, akkor pedig szeretettel várunk a teljes évre, mert a szülőség akkor igazán nehéz, amikor egyedül vagyunk.

Miért érdemes ezt választani?

A könyv nagyon gyakorlatias és meleg hangvételű, már az olvasás közben is megkönnyebbül az ember, érzi, hogy nincs egyedül, és hogy minden helyzetre van megoldás. Valódi, rendszeres, hosszútávú támogatás azonban csak hús-vér emberektől jöhet! Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy az eszközök igazán jól működjenek. Az igazi persze az lenne, ha kisközösségben élnénk, ha nem lennénk ilyen sok reménytelen órát egyedül töltve a gyerekeinkkel. Manapság nehéz olyan közösséget találni, ahol meg tudjuk élni a támogatást, elfogadást. Azért hoztuk létre a Kapcsolódó Klubot, hogy legalább ebben a modern világ adta formában, egy online kisközösség formájában része lehessünk egy ilyen csapatnak. Ha ezt a csomagot választod, a könyv mellé lehetőséged lesz 1 hónapra bepillantania a klub életébe, és megtapasztalni, hogy milyen az, amikor nem egyedül kell a kihívásokkal megküzdened, amikor nem egyedül kell valami új dolgot tanulnod.

 

1 + 1 könyvcsomag: 10000 Ft (+postaköltség)

Mit tartalmaz ez a csomag?

1 db könyv Neked, egy másik pedig egy általad választott szakembernek, intézménynek. Lehet ez óvoda, iskola, nevelési tanácsadó, bármilyen gyerekekkel, családokkal foglalkozó intézmény, önkéntesekből álló picike kis egyesület, vagy óriási állami intézmény is. Bármilyen hely, ahol úgy érzed jól tudnák használni a könyvben leírtakat.

Miért érdemes ezt a csomagot választani?

Álmunk és küldetésünk egy olyan világ, ahol minden felnőtt tisztában van az érzelmek működésével, ahol minden felnőtt tudja, hogy a gyerekeknek mire van igazán szüksége és tudja, hogyan segítse át őket a nehézségeken. Szeretnénk, ha a Kapcsolódó Nevelés személete nemcsak a szülőkhöz, hanem minél több gyerekekkel, családokkal, szülőkkel foglalkozó szakemberhez, intézményhez is eljutna, hogy egymást tudjuk támogatni ebben a sorsfordító munkában. Tudjuk azonban, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy könyveket vásároljanak, és azt is tudjuk, hogy szülőként gyakran nem vagyunk elég magabiztosak ahhoz, hogy egy szakembernek ajánljunk egy módszert, könyvet. Ezért arra gondoltunk, hogy anonim módon felajánlhatsz 1 Hallgasd meg! c. könyvet egy általad kiválasztott szakembernek, intézménynek, amit mi egy kísérőlevéllel elküldünk nekik. Ha szeretnéd, akkor persze fel is fedheted magad.

 

Mecénás csomag: 12.000 Ft (+ postaköltség)

Mit tartalmaz ez a csomag?

Mindent, amit a könyv+támogatás csomag, ezen felül ezzel a csomaggal azt is támogatod, hogy fenntarthassuk ösztöndíj-alapunkat, amivel hátrányos helyzetű szülők részvételét segíted programjainkon.

Miért érdemes ezt a csomagot választani?

Egyrészt saját magad számára egy örömtelibb, stresszmentesebb családi életet biztosítasz. Ez már önmagában óriási dolog, hiszen ha Te jobban vagy, a körülötted lévő emberek is jobban lesznek, bárki, akivel kapcsolatba kerülsz, profitálhat abból, ha kiegyensúlyozottabb vagy. Ha anyagi lehetőségeid megengedik, akkor olyan szülőknek is segíthetsz adományoddal, akik saját erejükből nem tudnának támogatáshoz jutni. Minél többen vannak támogatva, és minél többen vannak jobban, annál jobb mindenkinek.