Hallgasd meg! című könyv

4200 Ft

Lehet-e a gyereknevelés stresszmentesebb? A Kapcsolódó Nevelés és a módszert használó családok tízezrei szerint igen. A Hallgasd meg! című könyv olyasmit kínál az olvasónak, amit egyetlen másik gyermeknevelési könyv sem: érthető magyarázatot arra, hogyan működnek a gyermekek (és felnőttek!) érzelmei (különösen a felfokozott pillanatokban) és hatékony eszközöket a legnagyobb kihívást jelentő mindennapi helyzetek megoldásához.

Kategória:

Leírás

Lehet-e a gyereknevelés stresszmentesebb? A Kapcsolódó Nevelés és a módszert használó családok tízezrei szerint igen.

Hogyan ültethető át a mindent átható szeretet és tisztelet eszméje a gyakorlatba, amikor például dacos csemeténk egy eltörött keksz miatt veti földre magát? Hogyan érhetjük el, hogy szót fogadjon, hogyan vessünk véget a testvérek harcának, és hogyan hangoljuk örömtelibbre a rohanós reggeleket vagy nyűgös estéket?

Patty Wipfler, a Kapcsolódó Nevelés módszerének kidolgozója 40 év szülőkkel és gyerekekkel szerzett tapasztalat után írta meg gyakorlati útmutatóját, amely épp ezekre a kérdésekre ad választ. A magyarul nemrég megjelent Hallgasd meg! olyasmit kínál az olvasónak, amit egyetlen másik gyermeknevelési könyv sem: érthető magyarázatot arra, hogyan működnek a gyermekek (és felnőttek!) érzelmei (különösen a felfokozott pillanatokban) és hatékony eszközöket a legnagyobb kihívást jelentő mindennapi helyzetek megoldásához.

Ha tőlünk rendeled meg a Hallgasd meg! című könyvet, azzal egyesületünk munkáját is támogatod, azaz azt a küldetésünket, hogy mind több szülőt támogathassunk egy örömtelibb és küzdelemmentesebb családi élet felépítésében!

A könyvet 4200 Ft-ért tudod megvásárolni tőlünk. Az ország különböző pontjain biztosítanak oktatóink díjmentesen személyes átvételt. A kosárba helyezés után tudod kiválasztani a neked megfelelő opciót. Szállítási díj ellenében kérheted Foxpost automatába vagy házhozszállítással is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hallgasd meg! című könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük