Egry Zsuzsanna

2001-ben végeztem az ELTE Bölcsészkarán, angol szakon, majd azt követően civil szervezetekkel együttműködve számos nemzetközi és hazai oktatási és nemformális tanulási program szervezésében, lebonyolításában vettem részt projektmenedzserként és trénerként, közben pedig hosszabb ideig Szváziföldön, Franciaországban és Írországban dolgoztam önkéntesként.

2005-ben megszületett a fiam, és mi más, mint saját nehézségeim vezettek el ahhoz, hogy elkezdjem alkalmazni a Kapcsolódó nevelés eszközeit.

Minden működött! Végre megértettem, miért úgy viselkedik a gyerekem, ahogy, miért lehet, hogy minden igyekezetem ellenére sem találunk néha utat egymáshoz, és hogy hogyan tudom őt valóban jól támogatni a felcseperedésben. Két lányom születése aztán újabb kihívások elé állított (mint pl. a testvérféltékenység, az agresszió, vagy a „hiszti”), és folyamatosan edzésben tart és tartott!

2010-ben elvégeztem az amerikai Hand in Hand Parenting oktatói tanfolyamát, azért, hogy azokat a nagyon gyakorlatias eszközöket, amelyek nekem a mai napig segítenek valóban élvezni a gyerekeimet és egyben tartani mozaikcsaládunkat, más szülőkkel is megosszam. Az amerikai Hand in Hand Parenting szervezet felhatalmazásával először Magyarországon én képeztem Kapcsolódó nevelés oktatókat.

A szelidszavakkal@gmail.com emailcímen érhettek el.