Jacsó Ágota

Jacsó Ágota vagyok, öt gyerek édesanyja. a kapcsolódó nevelés oktatója, kommunikációs szakember és mentálhigiénés szakembernek tanulok. A második gyermekem születésekor találkoztam ezzel a szemléletmóddal. Nagy szükségem volt segítségre, sokat sírt a nagy tesó, éjszaka is sokszor felébredt, és hiába neveltem kötődően, én teljesen kimerültem. Úgy éreztem: csődöt mondtam. Akkor találkoztam a kapcsolódó neveléssel és összeállt a kép: a világ legyegyszerűbb módszerei hangzottak el, mégis addig nem tudatosultak bennem ezek.
Megnyugtató volt hallani, hogy sem a gyerekemmel sem velünk nincs probléma, csak épp néhány információ az érzelmeinkről és az emberi idegrendszer működéséről eddig kimaradt. Időközben megtanultam élni azzal az egyszerű ténnyel, hogy nekem, szülőként is szükségem van támogatásra, kapcsolódósára nem csak a gyerekeimnek.
Küldetésemnek érzem megmutatni ezeket az eszközöket minél több szülőnek, azért, hogy a világot egy kicsit jobbá tegyük és az igazi szeretet a családokon belül akadálymentesen tudjon áramolni!
Facebook oldalamés ezen az emailcímen érhettek el: jacsoaagota@gmail.com