Kapcsolódó Klub

Közösség, támogatás, családi béke

Szép szavak, igaz? A Kapcsolódó Klub az a hely, ahol nem kell egyedül végezned a szülőség embert próbáló munkáját. A Kapcsolódó Klub azért van, hogy ne maradj egyedül a kérdéseiddel, kétségeiddel, érzéseiddel. Itt igazi támogatást kapsz. Csatlakozz, segítünk!

Gyakorlatias tippek, a hisztitől a beszoktatáson át az akaratosságon keresztül az élet nagy kérdéseiig.

Élő, megtartó, támogató közösség!

Egy egyszerű feszültségoldó eszköz, ami segít, hogy ne kiabáljunk, többet lehessünk játékosak és türelmesek!

Valódi tapasztalatmegosztás, egy olyan közegben, ahol garantáltan nem fogsz olyan tanácsot kapni, ami a családodnak nem megfelelő.

A klubban szakképzett oktatóink támogatnak titeket a gyereknevelés útvesztőjében, adnak tanácsokat, vezetnek végig azok megvalósításán. Rendszeres, élő alkalmakon hallgatunk meg titeket. A kérdéseidet pedig bármikor felteheted, és biztosan együttérzéssel, támogatással fogsz találkozni.

Jól hangzik? Mutatjuk mit kínálunk:

Gyakorlatias, működő eszközöket

Gyakorlatias, működő eszközöket adunk a kezedbe, amivel a gyerekeinkkel kapcsolatos legváltozatosabb nehézségek leküzdhetővé válnak – onnantól kezdve, hogy a földre veti magát amiért nem megfelelő alakúra vágtuk fel a pirítóst, a lefekvés előtti több órás tortúrákon vagy az agresszív kitöréseken át odáig, hogy nem csinálja a házi feladatát, hiába kérleled, vagy örökké felesel. A csoportban minden hónapban egy-egy népszerű témát járunk körül.

Egyénre szabott válaszokat

Nem csak cikkeinkkel és tippjeinkkel, azaz nem csak általánosságokkal segítünk Titeket, hanem interaktívan, megismerve a Ti élethelyzeteteket is. Kérdeztek (bármiről a gyerekneveléssel kapcsolatban!), szakképzett oktatóink válaszolnak. A csoport alkalmas egy-egy nagyobb nehézség lépésről lépésre történő leküzdésére is: fogjuk a kezed, végigsegítünk Téged a folyamaton. Nem csak abban segítünk, egy-egy helyzetben mit tehetünk, de a kellő érzelmi támogatást is mellétesszük, amitől képesek is leszünk végigcsinálni.

Közösséget

Amíg nem éltük át, szinte fel sem tudjuk mérni, mekkora ereje van annak, ahogyan szülőként bepillantást nyerhetünk egymás küzdelmeibe, sikereibe, bizonytalanságaiba, érzéseibe. A csoportban olyan szeretetteljes, melegséggel teli légkört teremtünk és tartunk folyamatosan, amit az interneten és a szülőség világában közel s távol igen ritkán tapasztalhatunk. Itt sosem kell majd mentegetőznöd, hogy valami nem megy, hogy ma is “beültettem a képernyő elé” vagy hogy kiszaladt az a mondat, amit annyira nem akartunk. Meséld el, meghallgatjuk, és még a legrosszabb pillanatok megosztása után is biztosan tudni fogjuk (olyankor is, amikor talán még neked is nehéz elhinni): csodás szülő vagy!

Érzelmi támaszt

Megtanítjuk és gyakoroljuk a Páros Meghallgatás eszközét, amely nem csak a hétköznapi feszültségeink feloldására alkalmas, hanem régóta (akár gyerekkorunk óta) cipelt nehéz érzések lerakására is. Heti rendszerességű online csoportjainkban lesz, aki szeretettel és ítéletmentesen hallgat és támogat, és azt is gyakorolhatod, hogyan mélyedhetsz el te magad is a másik meghallgatásának művészetében. Az időpontokat változatos idősávban hirdetjük, hogy valamelyik biztosan jó legyen nektek!

A Kapcsolódó Klub Neked való, ha:

 • Néha úgy érzed, papagáj-üzemmódban éled az életed (“Vedd már fel a cipőd.” “Induljunk már el.” “Ülj már rendesen a széken.” ”Van még házid?”)
 • Gyakran nem érted, honnan és miért tör elő az a rengeteg indulat belőled amiért mondjuk az egyik gyerek piszkálja a másikat, vagy mert kiborított egy bögre kakaót.
 • Jól jönne néha valaki, akinek a vállán lehet sírni.
 • Jól jönne néha valaki, akivel lehet egy nagyot közösen nevetni (magunkon).
 • A gyereked nem alszik / nem eszik / nyűgös / hisztis / nehezen szokik be / üt / rúg / harap / felesel / káromkodik / nem fogad szót / szorong vagy viselkedésével más módokon adja fel nekünk a leckét.
 • Sérült, sajátos nevelési igényű vagy valamilyen szempontból plusz kihívást jelentő gyerekeket nevelsz.
 • Úgy érzed, a családi élet állandó hatalmi harc és küzdelem.
 • Nehéz családi helyzet (pl. válás vagy költözés) miatt jól jönne némi plusz támogatás.
 • Szívesen oldanál meg játékosan megszokott napi stresszes helyzeteket: legyen ez reggeli elindulás vagy esti rutin.
 • Szeretnél szoros, békés kapcsolatot építeni a gyerekeddel, amely egy életre szól.

Mennyibe kerül?
Az ár tartalmazza a tagságot zárt csoportunkban, korlátlan kérdezési lehetőséget, rendszeres online támogató csoportot és online kérdezz-felelek alkalmakat.
Havi előfizetés

5000 Ft/hó

 • Ezt válaszd, ha még nem vagy biztos, hogy Neked való-e ez a klub.
 • Havonta automatikusan megújuló előfizetés.
 • Bármikor lemondhatod, vagy szüneteltetheted. Vagy válthatsz kedvezményes előfizetésre.
kedvezményes előfizetés

4200 Ft/hó

 • Hosszú távú elköteleződés 6 vagy 12 hónapra.
 • Fél/egy évre előre bebiztosítod a támogatásodat.
 • Segít prioritásként kezelni a saját jóllétedet.
 • Hosszabb távon kevésbé terheli meg a családi kasszát.

„Bizonytalan vagyok. Miért fizessek valamiért, aminek ösztönből kellene jönnie?”

A szülőség a világ egyik legfelelősségteljesebb és legkevésbé megbecsült munkája, amelyet legtöbben mindenféle előképzettség nélkül vagyunk kénytelenek végezni. Sok évet eltöltöttünk az iskolapadban, ahol néha csak egyetlen tantárgy tankönyvei többe kerültek, mint ez az éves tagdíj – mégsem tudtunk belőlük felkészülni életünk leglényegesebb feladatára. Sokszor saját szüleink sem olyan mintát adtak, amit szívesen követünk. A mi jövőképünk egy olyan világ, ahol a szülőség fontos munkáját elismerik, és ahol már nem lesz kérdés, hogy van-e szükségünk támogatásra és tanulásra mindehhez. Addig pedig igyekszünk elérhető áron, egy nagyobb szabású családi program áráért egész éves bérletet kínálni nektek hozzá. Ha mégis túl megterhelőnek érzed az összeget, keress minket, beszéljünk róla!


Van még kérdésed? Olvass tovább!

Mit adhat Nektek a Kapcsolódó Nevelés?

Gyakorlatias, működő eszközök!

Hiszti? Nem alvás? Akaratosság? Nehezen megy a leckeírás? Vagy egyszerűen csak egy ezredévnek tűnik, mire elindultok otthonról? Bármilyen nehézséggel küzdjetek is épp, a Kapcsolódó Nevelés gyakorlati eszközei a legküzdelmesebbnek tűnő hétköznapokba is megoldásokat hoznak, és több örömöt csempésznek. Amire ehhez szükség van: egy kipróbált módszer, ami világszerte több tízezer családnak segített már. Minden hónapban egy-egy népszerű témával kapcsolatban hozunk cikkeket, tippeket, ötleteket, történeteket – ezeket azonban csak gondolatébresztésnek szánjuk, bármelyik hónapban bármilyen kérdést, felvetést hozhattok!

És mindemellé támogatunk!


Mi az elméleti anyagon felül még egy fontos dolgot ígérünk: hogy Veled is törődünk. Hiszünk benne, hogy azt a fajta mélyről jövő odafordulást és érzelmi támogatást, amit a gyerekeink olyannyira igényelnek, akkor tudjuk megadni, ha mi magunk is rendszeresen kaphatunk belőle. Ha megfürödhetünk más felnőttek figyelmében, ha kritikamentes, empatikus közegben beszélhetünk a gondjainkról, ha meghallgatnak minket, ha nem kell folyton egyedül cipelnünk érzelmi hátizsákunkat – akkor mi magunk is legjobb énünket hozhatjuk, és mind gyakrabban lehetünk az a türelmes, odaadó szülő, aki valójában vagyunk.
A Kapcsolódó Klubban éppen ezt adjuk: sok-sok támogatást, egyénre szabott figyelmet, hogy megbirkózzatok a mindennapok nehézségeivel és ne csak tudjuk, mit kellene tennünk, hanem meg is tudjuk valósítani.

Ti mondtátok

Receptre kéne felírni a csoportot!

“Szuper csapat! Ha vigaszra, támaszra, támogatásra van szüksége az embernek, bátran fordulhat a tagokhoz. Ha valamiben elakad az ember, vagy úgy érzi nincs fantáziája, itt biztosan kap segítséget, ötletet. Receptre kéne felírni a csoportot. :)”
Judit
2 gyerekes anyuka

Biztonságot, és magabiztosságot ad

“Nemrég csatlakoztam, de számomra biztonságot és magabiztosságot ad a gyereknevelésben a klub. Jó tudni, hogy van, hova fordulni a nehéz pillanatokban, hogy van egy támogató háttér. Nem régóta vagyok tag, de azóta magabiztosabban használom a kapcsolódó nevelés eszköztárát, megerősített abban, hogy ez egy jó út.”
Eszter
3 gyerekes anyuka

Van még kérdésed? Írj nekünk a kapcsolodoklub@gmail.com címre!

Várunk Titeket szeretettel!

a Kapcsolódó Nevelés csapata