Ingyenes támogató csoport – 2024. 06. 21. péntek, 21:15-22:45

Ft

Jelentkezés ingyenes támogató csoportba. Bátran tedd a kosárba, nem kell érte fizetni! A „vásárlás” után letölthetővé válik egy tájékoztató, amely fontos információkat tartalmaz, kérünk figyelmesen olvasd el!

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Mire van szükségünk leginkább amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok, amikor minden olyan nehéz és bizonytalan, amikor ki vagyunk merülve, amikor nem látjuk a megoldást?

Támogatásra!

A Kapcsolódó Nevelés kínál egy egyszerű és csodálatos eszközt arra, hogy érzelmi támogatást kapjunk, hogy mások megtartsanak minket, hogy bármilyen nehézség, gondolat, rossz érzés kimondható és kifejezhető legyen – ez pedig a Páros meghallgatás, és a Támogató csoport. Egy ilyen meghallgatás után általában könnyebbnek és reménytelibbnek érezzük magunkat és idővel rátalálunk a saját megoldásunkra.

Azt gondoljuk, hogy ezt a fajta támogatást mindenki megérdemli, függetlenül az anyagi lehetőségeitől, ezért szeretnénk rendszeresen ingyenes csoportokat is biztosítani Nektek. Az alkalmak során mindig más-más oktatónkkal és szülőtársakkal kapcsolódhatsz össze. Ha még kétségeid vannak, hogy mit tud nyújtani számodra egy ilyen csoport, szeretettel ajánljuk ezt a cikket, amiben gyakori kérdéseket és a válaszokat gyűjtöttük össze.

Ha úgy érzed, hogy anyagilag is tudod támogatni ezt az ügyet és az egyesület egyéb céljait, erre lehetőséged van pl. kiadványaink megvásárlásával, vagy ha belépsz a Kapcsolódó Klubba, illetve adományaitokat is nagy hálával fogadjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ingyenes támogató csoport – 2024. 06. 21. péntek, 21:15-22:45” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…