Kapcsolódó Klub kedvezményes előfizetés

25000 Ft50000 Ft

Szeretnél egy olyan támogató közösség részese lenni, ami megtart téged?

Jólesne bármikor kérdezni, amikor tehetetlennek érzed magad?

A Kapcsolódó Klub Neked szól!

Ha már eldöntötted, hogy hosszabb időre szeretnél elköteleződni, itt kiválaszthatod, hogy fél éves, vagy éves tagságot váltasz.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A szülőség nehéz munkájában megérdemelsz támogatást, bátorítást. Erre vagyunk! A Klubban oktatóink és szülőtársaink támogatásában és elfogadásában fürdőzhetsz a mindennapokban.

Az ár tartalmazza a tagságot zárt facebook csoportunkban, korlátlan kérdezési lehetőséget, rendszeres online támogató csoportotokat és online kérdezz-felelek alkalmakat. Ezen kívül lesz lehetőséged csatlakozni a szülőkből álló SOS messenger csoportunkhoz, ahol azonnali meghallgatást kérhetsz szülőtársaidtól, amikor úgy érzed, ég a ház. Naponta tapasztalatmegosztásokkal, kérdésekkel, tippekkel segítjük, hogy a Kapcsolódó Nevelés gyakorlatias és működő eszközei minél inkább a mindennapjaitok részeivé váljanak. Minden hónapban személyes megosztásokat olvashatsz más-más vendégoktatónktól, olyan témákban, ami számukra különösen kedves. A Klubhoz szülőtársaddal egy árért csatlakozhattok.

(Ha egyelőre csak belekóstolnál a klub életébe, választhatod a havi tagságot. Később ha tetszik, és maradnál, válthatsz féléves/éves tagságra.)

Fizetés után kapsz egy e-mailt a csatlakozásról, a Klub működéséről szóló fontos információkkal. FONTOS! Ezeket a leveleket csak akkor fogod megkapni (jellemzően valamelyik egyéb mappádba), ha a pénztároldalon bejelölöd, hogy szívesen fogadsz a programjainkkal kapcsolatos e-maileket. Később bármikor leiratkozhatsz, ha úgy érzed, mégsem szeretnél tőlünk több levelet kapni.

Ha ezt esetleg elmulasztottad, vagy nem szeretnéd, semmi vész: a facebook csoportba a rendelésszám megadásával tudsz belépni, ott is megtalálsz majd minden fontos információt.

Itt olvashatsz további információkat a Kapcsolódó Klubról.

Szeretettel várunk!

További információk

tagság hossza

féléves, éves

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolódó Klub kedvezményes előfizetés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük