Kapcsolódó Klub – havi előfizetés

5000 Ft / hónap - 1 hónap ingyenes próbaidőszak

Szeretnél egy olyan támogató közösség részese lenni, ami megtart téged?

Jólesne bármikor kérdezni, amikor tehetetlennek érzed magad?

A Kapcsolódó Klub Neked szól!

Kategória:

Leírás

A szülőség nehéz munkájában megérdemelsz támogatást, bátorítást. Erre vagyunk! A Klubban oktatóink és szülőtársaink támogatásában és elfogadásában fürdőzhetsz a mindennapokban.

Az ár tartalmazza a tagságot zárt facebook csoportunkban, korlátlan kérdezési lehetőséget, rendszeres online támogató csoportotokat és online kérdezz-felelek alkalmakat. Ezen kívül lesz lehetőséged csatlakozni a szülőkből álló SOS messenger csoportunkhoz, ahol azonnali meghallgatást kérhetsz szülőtársaidtól, amikor úgy érzed, ég a ház. Naponta tapasztalatmegosztásokkal, kérdésekkel, tippekkel segítjük, hogy a Kapcsolódó Nevelés gyakorlatias és működő eszközei minél inkább a mindennapjaitok részeivé váljanak. Minden hónapban személyes megosztásokat olvashatsz más- más vendégoktatónktól, olyan témákban, ami számukra különösen kedves. A Klubhoz szülőtársaddal együtt egy árért csatlakozhattok.

Az első hónap ingyenes, ezután a havi tagsági díj automatikusan levonásra kerül a kártyádról – amíg az előfizetésedet nem szünteted meg. (Ha már eldöntötted, hogy hosszabb időre elköteleződsz, válthatsz kedvezményes féléves, vagy éves tagságot.)

Miután előfizettél, kapsz egy e-mailt a csatlakozásról, a Klub működéséről szóló fontos információkkal. FONTOS! Ezeket a leveleket csak akkor fogod megkapni (jellemzően valamelyik egyéb mappádba), ha a pénztároldalon bejelölöd, hogy szívesen fogadsz a programjainkkal kapcsolatos e-maileket. Később bármikor leiratkozhatsz, ha úgy érzed, mégsem szeretnél tőlünk több levelet kapni.

Ha ezt esetleg elmulasztottad, vagy nem szeretnéd, semmi vész: a facebook csoportba a rendelésszám megadásával tudsz belépni, ott is megtalálsz majd minden fontos információt.

Itt olvashatsz további információkat a Kapcsolódó Klubról.

Szeretettel várunk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolódó Klub – havi előfizetés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük