Kapcsolódó Klub – havi előfizetés

5000 Ft / month

Szeretnél egy olyan támogató közösség részese lenni, ami megtart téged?

Jólesne bármikor kérdezni, amikor tehetetlennek érzed magad?

A Kapcsolódó Klub Neked szól!

Kategória:

Leírás

A szülőség nehéz munkájában megérdemelsz támogatást, bátorítást. Erre vagyunk! A Klubban oktatóink és szülőtársaink támogatásában és elfogadásában fürdőzhetsz a mindennapokban.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Kapcsolódó Klub?

Az ár tartalmazza a tagságot zárt facebook csoportunkban, korlátlan kérdezési lehetőséget, rendszeres online támogató csoportotokat és online kérdezz-felelek alkalmakat. Ezen kívül lesz lehetőséged csatlakozni a szülőkből álló SOS messenger csoportunkhoz, ahol azonnali meghallgatást kérhetsz szülőtársaidtól, amikor úgy érzed, ég a ház. Naponta tapasztalatmegosztásokkal, kérdésekkel, tippekkel segítjük, hogy a Kapcsolódó Nevelés gyakorlatias és működő eszközei minél inkább a mindennapjaitok részeivé váljanak. Minden hónapban személyes megosztásokat olvashatsz más- más vendégoktatónktól, olyan témákban, ami számukra különösen kedves. A Klubhoz szülőtársaddal együtt egy árért csatlakozhattok.

Hogyan történik a tagság megújulása?

Regisztráció után az első havi tagsági díj automatikusan levonásra kerül a kártyádról. Az 1 hónap letelte előtt 2 e-mailt is kapsz, amiben figyelmeztetünk, hogy fordulónap következik. Ha szeretnél maradni, nincs teendőd. Ha nem szeretnéd meghosszabbítani a tagságodat, a vásárlói fiókodba (ezt a vásárlással egyidejűleg hozod létre) belépve tudod az előfizetésedet lemondani – vagy szüneteltetni, ha később tervezel visszatérni. Ha az aktuális havi levonás valamiért sikertelen, előfizetésed automatikusan felfüggesztett állapotba vált, a rendszer nem kísérli meg újra a levonást, az előfizetésedet a fiókodba belépve tudod újra aktiválni. Ha elakadsz az előfizetésed kezelésével, írj nekünk, szívesen segítünk!

(Ha már eldöntötted, hogy hosszabb időre elköteleződsz, válthatsz kedvezményes féléves, vagy éves tagságot.)

Csatlakozási információk

Miután előfizettél, kapsz egy e-mailt a csatlakozásról, a Klub működéséről szóló fontos információkkal. FONTOS! Ezeket a leveleket csak akkor fogod megkapni (jellemzően valamelyik egyéb mappádba), ha a pénztároldalon bejelölöd, hogy szívesen fogadsz a programjainkkal kapcsolatos e-maileket. Később bármikor leiratkozhatsz, ha úgy érzed, mégsem szeretnél tőlünk több levelet kapni.

Ha ezt esetleg elmulasztottad, vagy nem szeretnéd, semmi vész: a facebook csoportba a rendelésszám megadásával tudsz belépni, ott is megtalálsz majd minden fontos információt.

Itt olvashatsz további információkat a Kapcsolódó Klubról.

Szeretettel várunk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolódó Klub – havi előfizetés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük